Muško-ženski frizer

Uz sve tehnike klasičnih i modernih šišanja koje prate različite vrste kolora, nijansiranja, pramenova i senčenja, stilisti u našem salonu Vam nude svu pomoć u odabiru velikog broja tretmana u zavisnosti od kvaliteta i strukture vlasi.

SP tretmani rešavaju probleme kako vlasi tako i skalpa glave. Hidratacija, repair, keratinsko pakovanje, tretmani za bojenu kosu, čišćenje skalpa i dubinsko pranje su neki od tremana koje uz konsultaciju sa nama možete uraditi u našem salonu i vratiti sjaj Vašoj kosi.

Wellaplex, najnoviji plex, maksimalno smanjuje oštećenja na kosi prilikom farbanja, nijansiranja, senčenja kose, a tretmanski dubinski vraća vlasi sktrukturu u stanje pre hemijskih i tehničkih oštećenja.

 

Tu smo za Vas, za sve dnevne i svečane prilike u kojima vam je bitno da dobijete pomoć stručnog lica vezano za odabir Vaše frizure.
Uz pomoć naših kolorista Vaša kosa će dobiti novi sjaj i boju koja neće proći nezapaženo.

Radimo sve vrste nijansiranja, pramenova, senčenja, bojenja kose i uvek ćemo Vam dati predloge i savete koji će vam pomoći pri promeni boje kose.

Brazilsko ispravljanje kose (keratin), momentalna regeneracija, vraćanje sjaja, ispravljanje oštećene kose, gubitak naelektrisanosti i ućebanost dlake.

 

Ljubav, kreativnost, kvalitet i posvećenost je ono što dajemo Vama i Vašoj kosi u svakom momentu.