O nama

Cosmetic Central je osnovan 1. februara 2018. Nalazimo se na  Novom Beogradu u poslovnom kompleksu Blue Center, u bloku 26 između Arene I SIV-a. Salon se izdvaja po drugačijem konceptu, atmosferi, kvalitetom, i samim tim podižemo uslugu na viši nivo.
U našem salonu lepote nudimo širok asortiman beauty brendova – WELLA, OPI, BABOR, koje možete kupiti u našem prodajnom centru uz savet frizera ili kozmetičara.
Usluge koje nudimo su: frizer, manikir, pedikir, tretmani lica, masaze.

 

OPI
Opi je svetski lider u industriji za negu ruku i stopala. Najpoznatiji po lakovima za nokte i svojoj širokoj paleti boja, OPI je proširio delatnost i na spa programe namenjene nezi ruku i stopala.
U našem salonu možete uraditi SPA manikir ili SPA pedikir. SPA program sadrži luksuzni tretman, počevši od prijatnog pilinga koji u sebi sadrži ultra fine kristale sećera i esencijama citrusa, do završne zaštitne maske koja uz masažu nudi potpuni užitak pri tretmanu.

 

BABOR
Babor je vodeći svetski brend u kozmetici, sa tradicijom dugom više od 60 godina. Proizvodi ne sadrže parebene, a ph vrednost je u skladu sa ph vrednošću kože. Babor proizvodi su prepoznatljivi po širokom asortimanu ampula namenjenih za negu lica. Naš salon u ponudi ima spektar različitih tretmana lica shodno tipu i stanju vase kože, kao i mogućnost kupovine proizvoda za kućnu negu.

 

Wella Professional
Kolekcija posvećena profesionalnoj nezi kose. Veliki izbor tretmana omogućava frizerima u našem salonu da vrate vašoj kosi sjaj, jačinu, prirodan izgled i učine je ponovo zdravom i lepom. Višegodisnje iskustvo i Wellin veliki izbor kolora i blondera nam daje mogućnost ulepšavanja vaše kose najnovijim tehnikama i stilovima farbanja, nijansiranja (ombre, balayage, pramenovi na foliju…). Iz velikog spektra usluga koje nudimo izdvajamo i brazilsko ispravljanje kose (keratin), trajno ispravljanje kose (Wella), nadogradnja kose, svečane frizure za svaku priliku uz koje možete dobiti i pomoć našeg šminkera.

Moto naših frizera je posvećenost, ljubav, kvalitet, kreativnost i želja da vama i vašoj kosi pruže najbolje.